شماره تماس : ۰۹۱۸۴۰۳۹۵۶۴
خراطین چیست؟خراطین نوعی کرم خاکی بنام بلزا است که درطب سنتی ایران باستان جهت افزایش حجم صورت ودیگراعضای بدن از آن استفاده میشده روغن خراطین پس از خشک کردن کرم و ترکیب باروغن کرچک وزیتون بهمراه دارچین ومیخک تهیه میشود:طریقه مصرف :
اخطار : این روغن خوراکی نیست.ابتدا میبایست محل مورد نظر را به مدت 3دقیقه ماساژ داده سپس روغن را به اندازه 5قطره به آن محل مالیده ومجدد ماساژ دهید تا کاملا روغن جذب پوست شود هر 24ساعت یک مرتبه روی عضو مربوطه مالیده شود.توجه : قبل از استفاده شیشه را تکان دهید.
عوارض مصرف : این روغن %100طبیعی و دست ساز است کاملا بهداشتی و سالم تهیه شده است به نسبت حجم دهنده های شیمیایی موجود در بازارعلاوه برتاثیرگذاری بیشتر%95عوارض کمتری دارددربرخی از موارد سرخی منطقی و لحظه ای در محل مصرف دیده میشود که طبیعی میباشد.مبلغ روغن خراطین 350000 ریال و هزینه پست به عهده خریدار میباشد.
, در طب سنتی و “کتاب قانون بوعلی سینا” چندین بار به خواص و اثرات بی نظیر و شگفت انگیز روغن خراطین اشاره شده و یکی از بهترین خواص آن حجم دهندگی اندامی میباشد. خواص استفاده از روغن خراطین اصل : افزایش سایز و حجم گونه ها ، لب ها ، سینه ، باسن و آلت تناسلی و… لطافت پوست کمک به دیر انزالی آقایان از بین برنده و مسکن دردهای عضلانی افزایش دهنده جریان خون در رگ ها محرک اعصاب خارجی روغن خراطین اصل و مرغوب ۱۰۰% طبیعی و سازگار با هر پوستی روغن خراطین اصل و مرغوب طرز استفاده از روغن خراطین: قبل از مصرف روغن خراتین ، پوست خود را کاملا شستشو دهید و پس از خشک کردن سه تا پنج قطره از ترکیب مورد نظر را روی پوست خود ماساژ دهید تا روغن کاملا جذب پوست شود. هر ۲۴ ساعت یکبار این عمل را تکرار کنید تذکر: پس از مصرف روغن خراطین بگذارید حداقل ۱ ساعت بر روی پوست بماند و در صورت تمایل بعد از آن شستشو دهید. تذکر مهم: در حال حاضر نمونه های مختلف و تقلبی ای ازاین محصول به عنوان روغن خراطین در بازار موجود می باشد که با قیمت هایی متفاوت و بعضا ارزانتر به فروش میرسد. توجه داشته باشید که ترکیب اصلی این روغن ، باید حدود ۹۰% خالص روغن خراطین باشد، در صورتی که برخی سودجویان به دلیل گران بودن خراطین ، یکسری روغن هایی مانند زیتون و… را با آن مخلوط میکنند و این سبب میشود که اثرپذیری آن عملا از بین رفته و یا کاهش یابد. اکیدا توصیه می کنیم ، حتما از بهترین محصول و روغن خراتین موجود در بازار با نام تجاری عاشق بهار استفاده کنید. روغن خراتی نعاشق بهارمورد تایید انجمن طب سنتی ایران ، اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا میباشد. روغن خراتین عاشق بهار دارای گواهینامه های : ISO , GMP , FDA ,…. میباشد و لذا در تمامی دنیا از آن به عنوان بهترین روغن خراتین نام برده میشود.
نظرات در مورد استفاده از روغن خراطین: زهرا از شیراز : من سینه های کوچکی داشتم. الان ۲ هفتس دارم استفاده میکنم و از تاثیرات واقعا خوب این روغن و کرم راضی ام. خیلی ازتون ممنونم. دعا میکنم همیشه سرافراز باشید و به مردم کمک کنید. سپیده از تهران : خیلی وقت بود دنبال یه محصول طبیعی واسه حجم گونه ها ولب هام بودم. وقتی با این محصول آشنا شدم شک کردم . ولی وقتی با مشاور خوبتون صحبت کردم و ضمانت کرد که اگه نتیجه نگیرم میتونم پولم رو پس بگیرم خیالم راحت شد و خریدمش . حالا هم که نتیجه گرفتم خواستم بگم که خیلی خوبیه و خدا خیرتون بده …. سارا از مشهد : وای روغن خراطین فوق العاده بود و اینقدر هیجان زده شدم از خرید این روغن که خواستم ازتون تشکر کنم و به همه دوستام و کسایی که میان اینو میخرن بگم فوق العاده س ! ازتون ممنونم . دلتون شاد باشه. سمانه از گیلان : با سلام خدمت فروشگاه روغن عاشق بهار. فقط خواستم تشکر کنم بابت این محصولتون و بگم واقعا فوق العاده و عجیب و باورنکردنی بود اثربخشی این روغن خراطینی که بهم دادین .اصلا باورم نمیشه که گونه هام این همه تغییر کرده فقط خداکنه ماندگار باشه. مرسی واقعا سحر از کرج : فقط خواستم از خدمتتون بسیار تشکر و قدردانی کنم چون من برای خرید خیلی حساس بودم و وسواس خاصی داشتم . اما الان که بعد از یک ماه که از روغن خراطین عاشق بهار استفاده کردم واقعا سینه هام تغییر کردن و همسرم بسیار از این نوع فرم دهی خوشحال هستن. بسیار ممنونم ازتون برای محصول با کیفیتتون و تشکر برا اینکه بالاخره تونستم یه محصول خرید کنم و اصل باشه و از جنسش رضایت داشته باشم. نظر تولید کننده روغن خراطین عاشق بهار : سالها کرم خراطین عاشق بهار در تمام دنیا بخصوص هند و پاکستان و ایران عرضه شده و نتایج بسیار خوبی را در پی داشته و همه افرادی که از آن استفاده کردند، از نتایج بی نظیر آن راضی بوده اند. لذا این روغن مخصوص بهترین نتیجه را در پی خواهد داشت و به عنوان تنها محصول خراطین اصل در دنیا آنرا به شما توصیه کرده و صادقانه از شما میخواهیم از روغن های بی نام و نشان موجود در بازار استفاده نکنید. چرا که آنها خالص نبوده و نتیجه امیدوارکننده ای برای شما نخواهد داشت. توجه کنید در حال حاظر روغن خراطین ، کرم خراطین و لوسیون خراطین تنها با مارک عاشق بهار، از خلوص بالایی برخوردار است (روغن ۱۰۰% خالص خراطین). این محصول دارای بسته بندی معتبر و تاییدیه های بین المللی میباشد که تضمین کننده طبیعی و تضمینی بودن آن است. اکیدا توصیه میشود از خرید روغن های بی نام و نشانی که برخی فروشگاهها تبلیغ میکنند اجتناب کنید. با شماره 09184039564 -09385072965 تماس بگرید.
فروش قارچ کفیر وکومبوجا (کامبوجا) قارچ کفیر و کامبوجا با تخفیف ویژه توسط این شرکت عرضه می شود.محصولات با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت در کل ایران عرضه می شود.علاوه بر وجود بروشور های آموزشی وکتاب کامبوچادر داخل بسته ارسالی ،با مشاوره تلفنی نیز در کنار شما هستیم.کیفیت دانه های کفیر و کامبوجا کاملا تضمینی می باشد. آیا قارچ کفیر و کامبوجا (کومبوجا) ؛ قارچ معجزه گر برای درمان بیماریهاست!!!؟ فوائد کامبوجا منشأ قارچ کومبوچا هیچ کس بدرستی نمی تواند بگوید که منشأ قارچ کومبوچا کجا بوده و چگونه به وجود آمده است، اما می دانیم که بیش از دو هزار سال است، که آدمی آن را مصرف می کند. اصل مطلب این نیست که نخستین بار چینی ها یا کره ایها، ژاپنیها و یا روسها آن را ابداع کردند. اگر دقیقش را بخواهیم، باید بگوییم که کومبوچا در واقع یک قارچ نیست بلکه اجتماعی از چند مخمر و باکتری است. حتی یکی از صاحبنظران آن را گلسنگ توصیف کرده است. ریشة این اسم می تواند ژاپنی باشد که «کومبو» به معنی خزة قهوه ای چای و «چا» به معنی چای است. گیاه شناس معروف، پاستور وایدینگر آن را بدین گونه تعریف می کند. به قول او: چای «کومبوچا» نوشیدنی شرق آسیای باستانی است که از اقیانوس به دست آمده است. من به مدت سه سال در جزیرة تایوان مأموریت داشتم. این ناحیة ساحلی جنوب شرقی با اقلیم نیمه استوایی و دوران طولانی مساعد رشد گیاه در طی سال در آنجا، باعث شده است که مناطق وسیعی از این ناحیه زیر کشت چای قرار بگیرد. از این رو این منطقه به عنوان سرزمین اصلی چای شناخته شده است. اولین بار کواوـ پو، نویسندة چینی نام توو و یا چوان را برای نوشیدنی ای که از برگهای این گیاه تهیه می شد بکار برد. امروزه آن را چا می نامند. البته در ناحیة فویکن هنوز هم آن را تی ای می گویند که باعث شده من من کلمة تی به معنی چای انگلیسی را به آن نسبت دهم. نوع مأموریت من ایجاب می کرد که به جزایر کوموی و ماتسو در نزدیکی ایالت فویکن، سفر کنم. شربت ترش و شیرینی که در آن هوای گرم به من تعارف می شد، بسیار دلچسب و گوارا بود. شدیداً تحت تأثیر آن قرار گرفته بودم. آیا این شرابی بود که طعم چای داشت یا چای مخصوصی بود که طعم شراب نرسیده می داد؟ بعد از نوشیدن این شربت، علاوه بر رفع خستگی به طور غریبی احساس سرحالی می کردم. حس می کردم سوخت و ساز بدنم بهتر شده است و به آرامش دست یافته ام. وقتی راجع به آن سؤال کردم، در پاسخم نام آن را «کن پوچا» نامیدند. بسیار متعجب شدم:«چایی ای که از اقیانوس گرفته می شود» حدود 221 سال قبل از میلاد مسیح، در زمان سلسلة تسین، چای یاد شده به عنوان شربتی که عمر جاودان می بخشید، شناخته شده بود. این چای نامهای مختلفی داشت. یکی از معروفترین آنها «چای خدایی» بود. از این چای برای درمان ناراحتیهای مزمن گوارشی استفاده می شد. همچنین می گویند که در سال 414 میلادی، حکیمی کره ای به نام کومبو آن را برای درمان بیماری امپراطور ژاپن تجویز کرد. «چای خدایی» از طریق کره، از چین به ژاپن آورده شد و در آنجا «چای کومبو» نام گرفت. کومبوچا در دنیای غرب به مرور زمان، این شربت از طریق مغولستان و روسیه به اروپا راه یافت. طی جنگ جهانی اول به علت کمبود شکر، چای قارچ به کلی از بین رفت. در سالهای 1920 وقتی محققین بررسی خواص قارچ جادویی را آغاز کردند، گزارشهای بیشتری دربارة وجود آن منتشر شد. تحقیقات آنها با آغاز جنگ جهانی دوم متوقف شد. در سالهای 1960و1970 کومبوچا مجدداً به عنوان پادزهری در برابر عادات غلط تغذیه به شهرت رسید. رسانه های غربی موضوع را مطرح کردند. از کارگاساک در روسیه گزارشهایی دربارة مردمی که عمر زیادی می کردند واصل می شد و آن را به مصرف شربت کومبوچا نسبت می دادند. به همین دلیل کومبوچا را «چای کارگاساک» نیز می نامند. گزارش دیگری حاکی از بچه دار شدن یک پیرزن 80 ساله از یک پیرمرد 130 ساله بود. قابل قبولترین نتایج تحقیق در دانشگاه امسک در روسیه و در غرب توسط دکتر رودلف اسکلنر به دست آمده است. اکثر روزنامه های آلمان دربارة تحقیق دکتر اسکلنر صحبت می کنند. او اهل آلمان شرقی بود، جایی که کومبوچا از آغاز این قرن توسط افراد معمولی مصرف می شد. او طب را در دانشگاه پراگ فراگرفت و به قارچ کومبوچا برای اولین بار در صومعه ای برخورد کرد. او طی جنگ جهانی به کشت قارچ یاد شده پرداخت و تحقیقات علمی خود را بر اساس آن انجام داد. در سالهای 1960، تحقیقات خود را در نشریات علمی منتشر کرد که نتیجة آن افزایش آگاهی دربارة خواص درمانی و تقویتی کومبوچا بود.دکتر اسکلنر کومبوچا را برای:
درمان بیماریهای دیابت، فشار خون بالا و اختلالات گوارشی، شکمی و دفع و همچنین رماتیسم و نقرس، با موفقیت تمام بکار برد. دکتر اسکلنر محدودة کاری خود را بر درمان سرطان متمرکز کرد و کومبوچا را در این برنامه گنجاند. روشهای درمانی او چندان با توفیق همراه بود که بیشتر پزشکان به پیروی از او پرداختند. امروزه یک کمپانی به نام او، شربت و قطرة کومبوچا تولید می کند. زمانی که استفاده از کومبوچا برای درمان بیماران سرطانی توسط دکتر ورونیکا کارستنز، همسر رئیس جمهور اسبق آلمان علنی شد، شربت یاد شده به صورت داروی شفابخش پرطرفداری درآمد. دکتر اسکلنر و دکتر کارستنز کومبوچا را به عنوان مکملی بر سایر درمانها به بیماران سرطانی خود توصیه می کردند. وقتی معلوم شد رونالد ریگان، رئیس جمهور اسبق ایالات متحده دچار سرطان شده است، گزارشهایی مربوط به درمان او تحت الشعاع موضوعهای مهم سیاسی قرار گرفت. گونتر فرانک، محقق و نویسنده می گوید که ریگان از طریق مطالعة زندگینامة الکساندر سولژ نیتسین نویسنده و برندة جایزه نوبل با کومبوچا آشنا شد. در سال 1952 پزشکان تشخیص داده بودند که سولژ نیتسین دچار سرطان شده است و در سال 1953 او در بخش سرطان بیمارستانی در تاشکند بستری و معالجه شد. در پی این اطلاعات، قارچی از ژاپن برای ریگان آوردند و او روزانه یک لیتر از شربت آن را می نوشید. سرطان او در همان حد متوقف شد و توانست دورة ریاست جمهوری خود را به پایان برساند. دکتر رابرت. ای. ویلنر امریکایی در کتاب خود با عنوان «درمان سرطان»، از کومبوچا به عنوان درمانی مؤثر یاد می کند. مهاجرین آسیا و اروپای شرقی قارچ کومبوچا را به غربیها شناساندند. امروزه پزشکانی که بیماران مختلفی را با کومبوچا درمان کرده اند، معتقدند که نه تنها مصرف کومبوچا برای بیماران مفید است بلکه مصرف همزمان آن با داروهای شیمیایی نتایج درخشانتری به بار می آورد. به نظر آقای خوزه پرکو، یکی از پیشکسوتان مصرف کومبوچا، تهیة کومبوچا از چای سبز، نسبت به چای سیاه از ارزش درمانی بیشتری برخوردار است. آقای پرکو با بهره گیری از انواع میوه ها و گیاهان طبی (که عصارة برگ انبه هندی یکی از آنهاست) توانسته است کومبوچا را مدت طولانی تری نگهداری کند. ناگفته نماند که مصرف نگهدارنده های مصنوعی باعث ترش شدن این نوشیدنی می شود. در مطالب بعدی به جزئیات روشهایی که آقای پرکو بکار گرفته، اشاره خواهم کرد. نامهای متعدد کومبوچا به کومبوچا و شربتی که از آن تهیه می شود نامهای متعددی نسبت داده اند. جالب اینجاست که در ترکیب بیشتر این نامها از کلمة قارچ استفاده شده است، در حالی که آنچه در حقیقت ما در اختیار داریم یک قارچ نیست. در زبانهای گوناگون نامهایی چون گل روسی، ژلة روسی، قارچ روسی، قارچ ژاپنی، اسفنج ژاپنی، مادر روسی و قارچ شراب هندی برای آن بکار رفته است. قارچ خارق العاده، قارچ جادویی، قارچ قهرمان، قارچ طول عمر و ژلة نقرس از جمله دیگر نامهای آن بشمار می آیند. رویهم رفته نام کومبوچا احساس تندرستی را القا می کند و به عنوان درمان اکثر بیماریها تلقی می شود. نامهایی که برای شربت حاصل از قارچ بکار می رود، با طعم آن مرتبط است. این شربت را به نام چای آبجو، چای شراب و چای سیب زمینی نیز می شناسند. در فرانسه، نام اکسیر طول عمر به آن داده شده است که قطعاً به خاطر تأثیری است که بر مصرف کنندگان داشته است. هر طوری که کومبوچا را بنویسیم و بخوانیم، مهم نیست. به عقیدة دکتر اسکلنر، دکتر وینز و دکتر کارستنز این خود کومبوچاست که حرف اول می زند. دکتر آلکس مایکسنر یکی از قارچ شناسان معروف آلمان در کتاب خود تحت عنوان «پرورش قارچها» آن را کومبوچا (combucha) می خواند. در عین حال این ندا را می دهد که تمام فرآورده های کومبوچا از کیفیت یکسانی برخوردار نیستند. کومبوچا چیست؟ کومبوچا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوة پرورش مخصوص است. این موجود زنده چای شیرین شده را تخمیر می کند و چای کومبوچا را به وجود می آورد. طعم گوارای آن احساس شادابی به آدمی می دهد. مقدار مخمر موجود در آن باعث می شود که حتی بعد از ریختن در بطری کماکان فعال باقی بماند. امروزه، آن را وسیله ای برای پیشگیری از بسیاری بیماریها می شناسند. چای کارگاساک گزارشهای مربوط به موفقیتهای درمانی، غالباً از کامل شدن تحقیقات لازم در دسترس عموم قرار می گیرد. اطلاعات زیر در مورد چای کارگاساک از نویسنده ای نامعلوم است: «حدود 60 سال پیش یک زن ژاپنی به ناحیة کارگاساک در روسیه سفر کرد و از روبرو شدن با افراد زیادی که جملگی بیش از یکصد سال داشتند، شگفت زده شد. او به مرد 130 ساله ای برخورد که با زن 80 سالة خود صاحب فرزندی سالم شده بودند. زن ژاپنی که حیرت کرده بود، سعی کرد راز جوان ماندن زن 80 ساله را که حتی یک چروک به صورت نداشت کشف کند. وی پی برد در هر خانة این ناحیه، پیر و جوان روزانه یک سوم لیتر چای کومبوچا مصرف می کنند.
زن ژاپنی مخمر مخصوص همراه با طرز تهیة چای دریافت کرد و قارچ را همراه خود به ژاپن برد و در آنجا اقدام به تکثیر آن کرد. او دوستان را برای صرف چای مخصوص دعوت می کرد و به هریک قارچی می داد و طرز تهیة آن را به آنها می آموخت؛ آنها هم به نوبة خود همین کار را در مورد دوستان دیگر می کردند. بعد از مدتی گزارشهایی از تأثیرات موفقیت آمیز چای جدید به گوش رسید: · مردی که فشار خونش 210/210 بود موفق شده بود آن را به 80/140 برساند. · دختر جوانی که مبتلا به زونا تشخیص داده شده بود، بهبود یافت. «در کارگاساک مردم با بیماریهای سرطان و فشار خون بیگانه اند. در ژاپن همینکه موضوع چای در تلویزیون و رادیو مطرح شد، میلیونها ژاپنی این چای را مصرف کردند. به مرور زمان این چای به تایوان و هنگ کنگ راه یافت. امروزه در سراسر دنیا به عنوان نشانه ای از عشق، دوستی آن را به دوست دیگر هدیه می کند. به نظر می رسد این چای درمان معجزه آسای بسیاری از دردهاست. محققین کشف کرده اند که این قارچ حاوی سه عنصر حیاتی است. به گفتة دکتر پَن پِن ژاپنی: مو ها را سیاه می کند و از ریزش آنها جلوگیری می کند. این نتایج ممکن است در افراد بخصوصی بروز کرده باشد. ولی دال بر این نیست که کومبوچا در همه حال و همه کس این نتایج را به بار می آورد. در مورد مصرف نوع چای و یا مصرف شربت و یا خود قارچ قاعدة خاصی وجود ندارد. آیا می توان کومبوچا را وسیلة درمان معجزه گری شناخت؟ آیا درمانی برای سرطان وجود دارد؟ بی گمان تحقیقات بیشتری در آینده پاسخگوی این سؤالات خواهد بود. نگاهی دقیق به کامبوچا کامبوچا مجموعه ای از مخمر ها وباکتری های زنده است که به شکلی شبیه قارچ دارد .این منبع غذایی شفا بخش باستانی که زاد گاه یی آسیایی دارد ودر کشور های منطقه قفقاز و روسیه بسیار پر طرفدار است و به صورت نوشیدنی بسیار گوارا و شادی آورمصرف می شود. زندگی پاستورزه امروزه ی جامعه ی جهانی موجب گشته که بسیاری از مخمر ها مورد نیاز بدن که در تعادل بخشی به سوخت وساز و فعالت های بدن نقشی غیر قابل انکار دارند از چرخه مواد مصرفی انسان ها حذف گردد این مخمرها با کمک به پاکساری خون موجب تقویت سیستم ایمنی بدن وهمچنین کمک به عمل دفع سموم از کلیه هااز بروز سنگ در مجاری اداری ومثانه جلوگیری کرده می شودعمل پاکسازی خون از انسداد عروق جلو گیری کرده وخطر ابتلا به بیماری های قلبی را از بین می برد خون شفافی که از طریق کومپوچا بدست می آید پوست را شفاف وشاداب می کند و چین و چروک پوست را از بین می برد از ریزش مو جلو گیری کرده و از سفیدی آن پیشگیری می کند و هنگامی که این موجودات ذره بینی حیات بخش به دست گاه گوارش بدن از طریق نوشیدن شربت کامبوچا وارد شوند به صورت فوق العاده ای در فعالیت این دستگاه اثرگذاشته واشتها را افزایش می دهد موجب بهبود فعالیت گوارشی بدن و متعادل کردن آن می شود. این قارچ با تقویت سیستم دفاعی بدن دارویی برای درمان سرطان وایدز است و همچنین آنرژی زا بودن آن موجب درمان کم خونی میشود. مخمر های کامپوچا موجب رفع خستگی وایجاد شادابی هستند به همین جهت نوشیدن این شربت خوشطعم موجب رفع خستگی ودرمان سندرم خستگی مزمن EMمی شود. این نوشیدنی حیات بخش که مصرف آن از دو هزار سال پیش در خاور دور متداول بوده و از طریق قفقاز به روسیه رسیده و به یکی از نوشیدنی های اصلی در این ناحیه بدل شده واز راه اروپای شرقی به قاره ی سبز راه یافته پاستور گیاه شناش معروف راجع به کامبو چای نوشته است که طی سفری که به تایوان داشته با شربت ترش وشیرینی (کوبوچا)که موجب رفع خستگی و آرامش وی شده است آشنا شده .واز آشنایی با این قارچ بسیار خرسند بوده وبه کشت آن مبادرت ورزیده است. به گفته ای دانشمند نامدار این موجود نیرو بخش به منزله فرستادگانی از سوی خدا واز جهانی دیگر برای ما به شمار می آیند. امروزه دانشمندان ومحققان در زمینه ی دارو های طبیعی تحقیقات زیادی روی این قارچ انجام داده اند که موجب شگفتی است یکی از این تحقیقات که در دانشگاه امسک در روسیه و در کشور های غربی توسط دکتر رودلف اسکلنر انجام گرفته این پزشک آلمانی که درجه دکترای خود را از وانشگاه پراگ اخز کرده است در نشریات معتبر علمی کامبو چا را برای درمان بیماری های دیابت –فشار خون بالا و اختلالات گوارشی وشکمی ودفع همچنین رماتیسم ونقرس ماثر دانسته است. کامبو چا دارویی برای درمان سرطان محققان بر این باورند که این نوشیدنی سلامتی درمان گر بیماری سرطان است . از زمانی که دکترورونیکا کارستنزاز کامبوچا برای درمان سرطان همسر رئیس جمهور اسبق آلمان استفاده کرد این شربت خوش طعم بعنوان داروی سرطان از طرف دکتر اسکلنر ودکتر کارستنز معرفی شد رونالد ریگان , رئیس جمهور اسبق ایالات متحده با مصرف روزی یک لیتر از این شربت پیشرفت سرطان خود را متوقف کرد و توانست دوره ی ریاست جمهوری خود را به پایان برساند دکتر رابرت .ای .ویل در کتاب خود با عنوان "درمان سرطان",از کومبوچا به عنوان درمانی موثر یاد می کند . کومبوچا درمان گر ایدز این قارچ اثر تقویت کنندهای روی سیستم دفایی بدن دارد وبا مصرف شربت کامبوچا میتوان عوارض این بیماری را کاهش داد مواد موجود در این نوشیدنی گوارا بعضی از ویروس ها را از فعالیت باز میدارد میران پادکن p-24 را دگرگون میکند و باعث بالا رفتن سلول های Tمی شود و افزایش وزنی در حدود چهار کیلو گرمی در بیماران ایجاد می کند که جملگی علائمی از بهبود بیماری است. انجمن ایدز کالیفر نیا از شربت کامبو جا به عنوان پاد زهر ی برای عوارض جانبی استفاده کرده همچنین در مقاله ای از سوی انجمن ایدز لس انجلس در نشریه ی "زندگی مثبت"(Positive Living)از بهبودی قابل ملاحضه ای در درمان مبتلایان به ایدز منتشر شده است. که نشان گر تاثیر این دارو در درمان ایدز است. بدن موجودات زنده نیاز به مخمر ها و باکتری دارد که این مخمر ها با این زندگی ماشینی و پاستوریزه جامعه جهانی و مصرف حدود 300 نوع مواد مصنوعی در واقع این نیاز خود بی پاسخ گذاشته وبا این روند جای تعجب نیست که با سیلی از این همه مواد افزودنی و مواد شیمیایی خارجی ,روز به روز بر تعداد بیماری ها و حساسیت ی نو ظهور افزوده میشود اما با استفاده از شربت کومبوچا می شود با این روند بدون تغییر در روش زندگی وخارج شدن از زندگی بهداشتی به مقابله پرداخت .
پاستور گیاه شناس نامی راجعبه کامبوچا را به دلیل نوع رشت گلسنگ میداند نه قارچ چون مثل مخمر ها تولید مثل می کن نه به روش هاگ پراکنی وی که گلسنگ ها را قدیمی ترین اجرای غذایی درمانی به شمار می آورد این موجودات گیاهی از بیست وپنج میلیون سال پیش روی زمین شروع به زیست کردند که در ابتدا به صورت جلبک هایی بوده که به فضای اقیانوس محدود بوده که بعد از گسترش آن ها به زمین به صورت واحد که همان گلسنگ است در آمده وفقط به شکل همزیستی با قارچ قادر به ادامه حیات اند برپایه شواهد فوق کامبوچا قفط قارچ نیست بلکه موجودی است از همزیستی قارچ وجلبک به همین دلیل هم مخمر ها و هم باکتری های بدن راتامین میکند. دکتر مایکسنر ,قارچ شناس معروف می نویسد که مهم ترین ترکیبات کامبوچا مخمر های گرمسیری شیزوساکارومایس پومبه ساکارومایکودلودوگی وپیشیتا فرمنتنز است .ظاهرا مهمترین باکتری موجود در این همزیستی باکتری لزج سرکه به نام استوباکتر زیلینوم است که به پیدایش توده لزج سلولزی منجر می شود . این باکترایی وقارچ در قارچ چای به وفور یافت می شود وموجب همزیستی را فراهم می آورد دکتر هلموت گلزدر کتابش «نوشیدنی های سالم ودارویی طبیعی از خاور دور»نام پنچ باکتری فعال در کامبوچا را به این صورت ذکر می کند ستوباکتر زیلینوم , استوباکتر زیلینوید , گلوکونوباکتر بلوکانبکم , استوباکتراستی , استوباکتر پاستوریانوم همچنین مخمر های فعال کامبوچا نیز به این قرار است : شیزویاکارومایسز پومبه , مخمر های ناشی از اپیکولاتوس , پیشیا فرمنتنز , مایکودرما , مخمر های ناشی از تورولا , ساکا روما یکودز لودیگی این مخمر ها از راه تقسیم سلولی زیاد میشوند به همین دلیل مبتلایان به بیماری کاندیدا آلبیکانز می توانند ازنوشیدن کامبوچا بهره مند شوند تخمیر اسید لاکتیک برای تولید مواد غذایی بسیار مفید است و یکی از پر طرفدار ترین محصولات لبنی یعنی پنیر از تخمیر اسید لاکتیک بدست می آید همچنین تخمیری که در تولید کامبوچا استفاده میشود تخمیر اسید لاکتیک است دو نوع اسید لاکتیک L+ وD- وجود دارد .اسید لاکتیک مثبت موجود در کامبوچا مسمومیت را از بین می برد ,بدن را پاک وتصفیه می کند وبه انسان نیرو می بخشد. مواد مفید دیگری که از تخمیر کامبوچا حاصل می شود شامل اسید های گلوکونیک وگلو روتیک,اسید استیک و کربنیک ,ویتامین های گروه B شامل ویتامین های B6,B3,B2,B1 وB12 , اسید فلیکو آنزیم های مختلف است .اسید یوزینیک (اسید متبلور زرد رنگی که از گلسنگ تهیه می شود )حاصل ,ضد میکرب و تا حدی ضد ویروس است همچنین باکتری های اسید ی حاصل نیز مکروب های استر پتونیک ودیپلوکوک و باسیل های مولد اسهال را خنثی می کند. میزان ph کامبوچا برابر 3 میباشد و در گروه مواد اسیدی قرار می گیرد ولی phبدن که میزان آن 7.4 است را پایین نمی آورد چون بدن عکس العمل نشانداده و قلیای خون را با لا می برد واین عمل وعکس العمل موجب تعادل ph خون می شود.که خود این عمل موجب شادابی وجلوگیری ازشرایط رشد ویروس های بیماری زا می شود.
به گفته ای دانشمند نامدار این موجود نیرو بخش به منزله فرستادگانی از سوی خدا و از جهانی دیگر برای ما به شمار می آیند. امروزه دانشمندان و محققان در زمینه ی دارو های طبیعی تحقیقات زیادی روی این قارچ انجام داده اند که موجب شگفتی است . یکی از این تحقیقات که در دانشگاه "امسک" در روسیه و در کشور های غربی توسط دکتر "رودلف اسکلنر" انجام گرفته، این پزشک آلمانی که درجه دکترای خود را از دانشگاه "پراگ" اخز کرده است در نشریات معتبر علمی کامبوچا را برای درمان بیماری های دیابت ، فشار خون بالا و اختلالات گوارشی و شکمی و همچنین رماتیسم و نقرس ماثر دانسته است. تا چه مدت می توان کومبوچا نوشید؟ پاستور ویدینجر بخاطر می آورد که یک بار چنین نامه ای دریافت کرده بود: « از طریق دوستی یک قارچ کومبوچا بدست آوردم و پرورش آن را شروع کردم. این شربت را باید پیوسته مصرف کنم یا اینکه با فواصلی نوشیدن آن را قطع کنم؟ وقتی نوشیدن آن را متوقف کردم، چگونه قارچ را زنده نگه دارم؟» جواب او چنین بود: «مدت زمان هر درمانی به انگیزه فرد بستگی دارد. اگر منظور سالم زندگی کردن است، من توصیه می کنم به مدت سه هفته روزانه یک هشتم لیتر قبل از غذا بنوشید، بهتر است. مثلاً از چهاردهم ماه که قرص ماه کامل است شروع
کنید و تا یک هفته قبل از ظهور قرص ماه بعدی ادامه دهید. اگر می خواهید ناراحتی خاصی مانند مشکلات دفع، ضعف کبد، رماتیسم، نقرس و یا کیفیت خون را معالجه کنید، توصیه می کنم روزانه سه هشتم لیتر کومبوچا طی 3 تا 6 ماه بنوشید. بعد به مدت یک ماه قطع، و مجدداً شروع کنید. استفاده مداوم از آن توصیه نمی شود زیرا بدن نیاز به استراحت ما بین دو دوره درمان دارد تا به طور صحیح از کمکی که به آن می شود استفاده کند. وقتی بین دو دوره درمان استراحت می کنید، هنگام شروع دوره جدید آثار بهتری را احساس خواهید کرد.» این امر را فرضیه عدم تسلسل می خوانند که امروزه توسط عده ای از متخصصین کومبوچا توصیه می شود تا بدن بتواند به حالت تعادل تثبیت شده ای برسد. نکات طلایی جهت تولید بهترین قارچ کومبوچا باید توجه داشت که قارچ کومبوجا نباید به فلز برخورد نماید. زیرا باعث خرابى و کپک زدن قارچ کومبوجا مىگردد. حتى در دست شما انگشتر نباشد. درجه حرارت محیط کشت قارچ کومبوجا باید ۲۱ الى ۲۴ درجه سانتىگراد باشد. زیرا اگر هواى محیط سردتر از حد حساب باشد رشد قارچ کومبوجا کم یا متوقف مىگردد و برعکس اگر هواى محیط گرمتر از حساب باشد رشد قارچ کومبوجا سریعتر و معمولاً مخمر قارچ کومبوجا بهصورت سرکه درمىآید که خیلى ترش مىگردد و در نهایت روى قارچ کپک مىزند (کپک بهصورت گرد نرم و معمولاً سفید یا سبز مىشود). اگر روى قارچ کومبوجا کپک زد حتماً آن را دور بریزید و از آن استفاده نکنید (هم مخمر و هم خود قارچ کومبوجا). زیرا براى روده مضر مىباشد و احتمال مسمویت رودهاى مىباشد. آن هم اگر بیش از حد مصرف گردد. رعایت اندازه شکر و چاى و آب براى کشت قارچ کومبوجا الزامى است. به قارچ کومبوجا نباید نور برسد. حتماً باید روى ظرف را با پارچهاى ببندید که هوا وارد ظرف گردد. ظرف را تکان ندهید و بگذارید که قارچ کومبوجا در آن تکثیر شود. بهترین نوع قارچ کومبوجا روشن، شفاف، تمیز و یکدست مىباشد. هرچقدر که قارچ کومبوجا درون ظرف محتوى چاى شیرین بیشتر بماند عرض آن کلفتتر مىگردد. بهترین نوع قارچ کومبوجا قارچ زیرین مىباشد که از همه جوانتر مىباشد. سعى کنید هر روز از مخمر قارچ کمبوجا که در ظرف شیشهاى در یخچال نگهدارى مىکنید استفاده نمائید. بهجاى آب و چاى مىتوانید از مخمّر قارچ کومبوجا تا سقف ۳ لیتر، روزانه استفاده نمائید. ظرف دهان گشاد و کمعمق براى کشت قارچ کومبوجا مناسبتر از ظروف دهان تنگ و بلند مىباشد. بهتر است بعد از برداشت محلول قارچ کومبوجا به اندازهٔ یک استکان از محلول ته ظرف نگهداشته و با چاى شیرین سردشده جدید مخلوط نمائید تا بهعنوان کمککننده در عمل تخمیر قارچ کومبوجا بهکار رود. این عمل قارچ کومبوجا را از سایر کپکها محفوظ نگهدارید. اگر به دست خود قارچ کومبوجاى بدون محلول رسید مىتوانید یک الى دو قاشق غذاخورى سرکه جوشیده شده به محلول چاى شیرین جهت تخمیر بهتر قارچ کومبوجا اضافه نمائید. از ظروف پلاستیکى نامرغوب استفاده نکنید. دود سیگار باعث از بین رفتن قارچ کومبوجا مىگردد. در آشپزخانه که بخارات چربى در هوا مىباشد قارچ را نگهدارى نکنید. چونکه یک لایه چربى روى قارچ مىگیرد و از رشد قارچ جلوگیرى کرده و باعث کپک زدن و خراب شدن قارچ کومبوجا مىگردد. مخمر قارچ کومبوجا را نباید به مادرانى که حامله هستند داد، زیرا باعث ترش شدن شیر مادر مىگردد (از لحاظ مزه و طعم، نه از لحاظ خاصیت و کیفیت) و ممکن است که بچه نتواند از شیرمادر تغذیه نماید. به همین خاطر تا موقعى که مادران مىخواهند به بچههاى خود شیر خود را بدهند از مخمّر قارچ کومبوجا مصرف ننمایند. اثرات چای قارچ کامبوچا بر مصرف کنندگان •چین و چروکهای پوست را کاهش داده و لکههای قهوهای روی دستها و صورت را برطرف میسازد و موجب افزایش خاصیت رطوبت پذیری روی پوست است جوشها و کورکها را برطرف میکند . •از برخی سرطانها جلوگیری میکند . •رافع یبوست است . •برطرف کننده ناراحتیهای عضلانی در شانه و گردن است •در رفع برونشیت و سرفههای آسمی در مدت۲تا۳ روز کمک میکند. به دفع مزاج بلغمی کودکان نیز یاری میرساند. •حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود میبخشد. •در ناراحتیهای کلیوی توصیه میشود . •مثانه را پاک میکند وکولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام میبخشد. •برای درمان آب مروارید و سایر تغییرات قرنیه موثر است و دید چشم را افزایش میدهد •از ناراحتیهای قلبی میکاهد، تصلب شرائین و فشار خون را درمان میکند و میزان کلسترول خون را کاهش میدهد. رگها را نرم میسازد و جریان خون را افزایش داده، باعث لاغر شدن و کنترل وزن بدن میگردد. •از بی خوابی میکاهد •فعالیت کبد را افزایش داده و نارساییهای کبد وکلیه را درمان میکند. •میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی میشود و اگر به طور روزانه مصرف شود درمدت ۱۰۰ روز اوره را کاهش میدهد .اثر شگفت انگیزی بر پوست سر دارد، از تاسی سر جلوگیری میکند و موها را ضخیم و سیاه میکند (حتی موهای سفید شده). بیماری ایدز ،اماس و دیابت راکنترل میکند •روماتیسم،خستگی وناراحتیهای مفاصل را علاج میکند •در طی دوران یائسگی از گرگرفتگی میکاهد. ممکن است مصرف کنندگان هنگام نوشیدن این چای احساس گرما کنند. این امر ناشی از این واقعیت است که، اجزاء چای به جریان چون پیوسته و سبب خارج شدن عناصر و مایعات سمی میشود و به این دلیل در دست و پا تحرک بیشتر و در پیرامون کمر نرمش افزونتری ایجاد میکند. نوشابه کومبوچا فرآورده تخمیری است که توسط قارچ کومبوچا تولید می شود . یکی از ترکیبات مهم آن که در سم زدایی از بدن و جلوگیری از سرطان نقش مهمی دارد اسیدگلوکورونیک است . گروهى از پزشکان و پژوهشگران براساس شواهد و آزمایشهاى انجام شده بر روى قارچ ”کومبوچا“ اعلام کردهاند که این قارچ بهدلیل ترکیبات خاص و دارا بودن ”اسید گلورونیک“ نه تنها مانع از سرطانى شدن سلولها مىشود بلکه رشد سلولهاى سرطانى را نیز متوقف مىسازد. علاوه بر این، قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکتههاى قلبى شناخته شده و به اعتقاد پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى افراد مختلف مورد مطالعه قرار دادهاند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است. زیرا مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى است جلوگیرى مىکند. در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مىیابد و زمان پیرى دیرتر فرا مىرسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا بهطور سنتی، قارچ کومبوجا بهصورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مىشود اشاره مىکنند. آنها مىگویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مىکنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمىگیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمدهاى دارد. انرژى قارچ کومبوچا انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث مداواى بسیارى از بیمارىها مىگردد، زیرا باعث مىشود تمامى بافتهاى بدن فعال شده و چرک و کثافتهاى داخل آن را از طریق سم بدن (عرق، ادرار، مدفوع و...) دفع کند و همینطور روى سیستم گردش خون در بدن بسیار تأثیر مىگذارد و آن را کاملاً منظم و تصفیه مىکند. همین خاصیت قارچ کومبوجا باعث مىگردد که سلولهاى نیمه مرده و کسل و تنبل بدن فعال شده و مثل قبل کار خود را از اول شروع کنند، البته این را متذکر مىشوم که انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث افزایش میزان انرژى در بدن موجودات زنده و انسان مىگردد و همین خاصیت قارچ کومبوجا است که باعث خوب شدن بیماران ناعلاج و سخت مىگردد. آشنایی علمی با کامبوچا و مراحل تخمیری آن کامبوچا یک لایه پلی ساکارید حاوی انواعی از مخمرها و باکتریها است. این باکتریها شامل Bacterium xylinum، Acetobacter ketogenum، Bacterium gluconicam و مخمرهایی از انواع شیزوساکارو میسس، ساکارومیسس، تورولا و… است. مسیر تخمیر بدین ترتیب است که ابتدا مخمرهای موجود در محیط کشت، قند ساکارز را شکسته، گلوکز و فروکتوز تولید میکنند. فروکتوز هم با ایزومریزاسیون به گلوکز تبدیل شده، در مرحله بعد این قندها به مصرف مخمرها میرسند و الکل و Co۲تولید مینمایند. Co۲در نوشیدنی باقی میماند وباعث میشود این نوشیدنی گازدار شود. وقتی الکل به مقدار مناسب تولید شد زمینه برای رشد باکتریهایی که از منبع کربنی جهت رشد و تکثیر خود استفاده میکنند مناسب میشود و باکتریها فعال میگردند و الکل را به اسیدهایی از قبیل اسید استیک، اسید لاکتیک، اسید گلوکونیک و اسید گلوکورونیک تبدیل میکنند. این نوشیدنی شامل ویتامینهای B۱تا ,B۱۲و اسیدفولیک وهمچنین دارای Usnic acid است که خواص ضدباکتریایی دارد. لازم به ذکر است، ازآنجا که شکر و کافئین اولیه به مصرف مخمر وباکتری میرسد، نوشیدنی در پایان کار هیچ یک از این موارد مضر را دارا نیست. البته ترکیب این نوشیدنی براساس نواحی متفاوت آب و هوایی، روش رشدو…کمی تفاوت دارد، اما درهمه موارد، این نوشیدنی ترش و شیرین با طعم و عطر دلنشین و دلپذیر و خواص درمانی تغذیهای بسیار بالا میباشد قارچ چگونه عمل میکند؟ قارچ کومبوچا ـ یک مرکز تولید مثل زیستی : امروزه مقادیر زیادی افزودنیهای نگاهدارنده در صنایع غذایی بکار می رود. برای طبخ غذا از اجاقهای مایکروویو و ابزار مشابه استفاده می شود. همة این عوامل باعث از بین رفتن ارزش غذایی مواد مصرفی ما می شود. بنابراین، مصرف ذرات زنده و باکتریها برای هضم غذا ضروری به نظر می رسد. بدون وجود این ذرات ریز زنده نه ما و نه گیاهان قادر به زندگی نخواهیم بود. مثلاً، در یک گرم خاک باغچه 250 میلیون باکتری وجود دارد. در واقع می توان گفت با وجود 300 نوع افزودنی که در غذای روزانه ما بکار می رود، زنده ماندن و سازگار شدن این ذرات زنده با این همه مواد مصنوعی خود به یک معجزه می ماند. جای تعجب نیست که با سیل این همه افزودنی و مواد شیمیایی خارجی، روز بروز بر تعداد بیماریها و حساسیتهای نوظهور افزوده می شود. پاستور ویدینجر در باره کومبوچا می گوید: تولید مثل، مانند مورد مخمرها، از طریق هاگ صورت نمی گیرد. کومبوچا یک گلسنگ است. گلسنگها قدیمیترین اجزای غذایی و درمانی بشر به شمار می آیند. این موجودات گیاهی حدود 205 میلیون سال پیش روی زمین ظاهر شدند. شروع آن به صورت جلبکهایی بود که به فضای اقیانوسها محدود می شد. وقتی به طرف زمین به حرکت در آمدند، رابطه ای بین خود به وجود آورده و به صورت واحدی که همان گلسنگ است در آمدند. تنها در این صورت قادر به ادامه حیات اند. جلبک به قارچ غذا و هیدرات کربن می رساند و قارچ آب و مواد معدنی لازم را برای جلبک تأمین می کرد. بیش از 1600 نوع گل سنگ یافت می شود. یک دسته از گلسنگها مواد غذایی انسانی و دسته ای دیگر مواد غذایی جانوری را تأمین می کنند. بعضی از انواع آن نیز برای ترکیبات دارویی و درمانی بکار می روند و از خزة بلوط در صنعت عطر سازی استفاده می شود. گلسنگها نیرو بخش اند. این موجودات به منزله فرستادگانی از سوی خدا و از جهانی دیگر برای ما به شمار می آیند. گرچه از تنوع زیادی برخوردارند، ولی جملگی دارای ساختمانی مشابه (اسید گلسنگ) هستند. این اسیدها اجزای جدا نشدنی گلسنگها هستند، زیرا برای زنده ماندن آنها ضروری اند. هرجا گلسنگ باشد، حیات هم هست. چای قارچ کومبوچا فقط یک قارچ نیست، بلکه موجودی است که از همزیستی جلبک و قارچ پدید آمده است. یک جلبک کومبوچای بالغ پوسته ای سخت و ژلاتین مانند تشکیل می دهد که به اندازه محیط ظرفی است که در آن کشت داده می شود. دکتر مایکسنر، قارچ شناس معروف می نویسد که مهمترین ترکیبات قارچ کومبوچا مخمرهای گرمسیری شیزو ساکارومایس پومبه، ساکارو مایکود لودویگی و پیشیا فرمنتنز است. ظاهراً مهمترین باکتری موجود در این همزیستی باکتری لزج سرکه، به نام استوباکتر زیلینوم است که به پیدایش تودة لزج سلولزی منجر می شود. این قسمتهای باکتریایی و قارچی در قارچ چای به وفور یافت می شود. و موجبات همزیستی را فراهم می آورند. مبتلایان به کاندیدا آلبیکانز می توانند از نوشیدن کومبوچا بهره مند شوند (گونتر فرانک) . نامهای متعدد کومبوچا به کومبوچا و شربتی که از آن تهیه می شود نامهای متعددی نسبت داده اند. جالب اینجاست که در ترکیب بیشتر این نامها از کلمة قارچ استفاده شده است، در حالی که آنچه در حقیقت ما در اختیار داریم یک قارچ نیست. در زبانهای گوناگون نامهایی چون گل روسی، ژلة روسی، قارچ روسی، قارچ ژاپنی، اسفنج ژاپنی، مادر روسی و قارچ شراب هندی برای آن بکار رفته است. قارچ خارق العاده، قارچ جادویی، قارچ قهرمان، قارچ طول عمر و ژلة نقرس از جمله دیگر نامهای آن بشمار می آیند. رویهم رفته نام کومبوچا احساس تندرستی را القا می کند و به عنوان درمان اکثر بیماریها تلقی می شود. نامهایی که برای شربت حاصل از قارچ بکار می رود، با طعم آن مرتبط است. این شربت را به نام چای آبجو، چای شراب و چای سیب زمینی نیز می شناسند. در فرانسه، نام اکسیر طول عمر به آن داده شده است که قطعاً به خاطر تأثیری است که بر مصرف کنندگان داشته است. هر طوری که کومبوچا را بنویسیم و بخوانیم، مهم نیست. به عقیدة دکتر اسکلنر، دکتر وینز و دکتر کارستنز این خود کومبوچاست که حرف اول می زند. دکتر آلکس مایکسنر یکی از قارچ شناسان معروف آلمان در کتاب خود تحت عنوان «پرورش قارچها» آن را کومبوچا (kombucha) می خواند. در عین حال این ندا را می دهد که تمام فرآورده های کومبوچا از کیفیت یکسانی برخوردار نیستند . کومبوچا در دنیای غرب به مرور زمان، این شربت از طریق مغولستان و روسیه به اروپا راه یافت. طی جنگ جهانی اول به علت کمبود شکر، چای قارچ به کلی از بین رفت. در سالهای 1920 وقتی محققین بررسی خواص قارچ جادویی را آغاز کردند، گزارشهای بیشتری دربارة وجود آن منتشر شد. تحقیقات آنها با آغاز جنگ جهانی دوم متوقف شد. در سالهای 1960و1970 کومبوچا مجدداً به عنوان پادزهری در برابر عادات غلط تغذیه به شهرت رسید. ی و تقویتی کومبوچا بود. دکتر اسکلنر کومبوچا را برای درمان بیماریهای دیابت، فشار خون بالا و اختلالات گوارشی، شکمی و دفع و همچنین رماتیسم و نقرس، با موفقیت تمام بکار برد. دکتر اسکلنر محدودة کاری خود را بر درمان سرطان متمرکز کرد و کومبوچا را در این برنامه گنجاند. روشهای درمانی او چندان با توفیق همراه بود که بیشتر پزشکان به پیروی از او پرداختند. امروزه یک کمپانی به نام او، شربت و قطرة کومبوچا تولید می کند. زمانی که استفاده از کومبوچا برای درمان بیماران سرطانی توسط دکتر ورونیکا کارستنز، همسر رئیس جمهور اسبق آلمان علنی شد، شربت یاد شده به صورت داروی شفابخش پرطرفداری درآمد. دکتر اسکلنر و دکتر کارستنز کومبوچا را به عنوان مکملی بر سایر درمانها به بیماران سرطانی خود توصیه می کردند. وقتی معلوم شد رونالد ریگان، رئیس جمهور اسبق ایالات متحده دچار سرطان شده است، گزارشهایی مربوط به درمان او تحت الشعاع موضوعهای مهم سیاسی قرار گرفت. گونتر فرانک، محقق و نویسنده می گوید که ریگان از طریق مطالعة زندگینامة الکساندر سولژ نیتسین نویسنده و برندة جایزه نوبل با کومبوچا آشنا شد. در سال 1952 پزشکان تشخیص داده بودند که سولژ نیتسین دچار سرطان شده است و در سال 1953 او در بخش سرطان بیمارستانی در تاشکند بستری و معالجه شد. در پی این اطلاعات، قارچی از ژاپن برای ریگان آوردند و او روزانه یک لیتر از شربت آن را می نوشید. سرطان او در همان حد متوقف شد و توانست دورة ریاست جمهوری خود را به پایان برساند. دکتر رابرت. ای. ویلنر امریکایی در کتاب خود با عنوان «درمان سرطان»، از کومبوچا به عنوان درمانی مؤثر یاد می کند. مهاجرین آسیا و اروپای شرقی قارچ کومبوچا را به غربیها شناساندند. امروزه پزشکانی که بیماران مختلفی را با کومبوچا درمان کرده اند، معتقدند که نه تنها مصرف کومبوچا برای بیماران مفید است بلکه مصرف همزمان آن با داروهای شیمیایی نتایج درخشانتری به بار می آورد. به نظر آقای خوزه پرکو، یکی از پیشکسوتان مصرف کومبوچا، تهیة کومبوچا از چای سبز، نسبت به چای سیاه از ارزش درمانی بیشتری برخوردار است. آقای پرکو با بهره گیری از انواع میوه ها و گیاهان طبی (که عصارة برگ انبه هندی یکی از آنهاست) توانسته است کومبوچا را مدت طولانی تری نگهداری کند. ناگفته نماند که مصرف نگهدارنده های مصنوعی باعث ترش شدن این نوشیدنی می شود. دستور تهیه مواد مورد نیاز: 10 پیمانه آب ترجیحاً تصفیه شده و بدون گاز (معادل 2 لیتر آب) 3/4 پیمانه شکر سفید (160 گرم)؛ کم کردن مقدار شکر یا بکار بردن شکر قهوه ای می تواند به قارچ آسیب برساند.
اگر خواستین تماس بگیرید و یا اس ام اس بزنید بگید آگهی رو تو سایت بزین دیدید.